Werken bij de wereldwinkel

Vacatures

Wereldwinkel Leerdam zoekt vrijwilligers voor haar gezellige Fairtrade cadeauwinkel. Wij zijn een gemotiveerd team die wil bijdragen aan eerlijke handel door verkoop van Fairtrade producten.

Taken en werkzaamheden

Klanten adviseren en informeren. Aankopen zorgvuldig inpakken. Kassa en pinapparaat bedienen.

Vaardigheden en kwaliteiten

Klantvriendelijk en communicatief zijn. Doel en visie wereldwinkel onderschrijven. Inzetbaar zijn voor minimaal vier uur per week. Je wordt in overleg ingeroosterd.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je maakt deel uit van een leuk team van ca. 30 vrijwilligers. Je verkoopt originele producten uit de hele wereld. Je levert een bijdrage aan eerlijke handel. Contact met bewust kopende klanten.

Aanvullende opmerkingen

We bieden een zorgvuldige inwerkperiode en begeleiding, waaronder het leren omgaan met de kassa en het pinapparaat. We bieden meerdere medewerkersbijeenkomsten per jaar waarin iedereen wordt geïnformeerd over de gang van zaken en waar jouw inbreng zeer op prijs wordt gesteld. Als je wilt kan je na verloop van tijd een extra taak op je nemen. Heb je interesse of wil je meer informatie kom dan eens langs bij of mail: info@wereldwinkelleerdam.nl

Maatschappelijke stage

Wij hebben voor een aantal leerlingen de mogelijkheid om een maatschappelijke stage te lopen bij de wereldwinkel in Leerdam. We hebben een leuk en afwisselend programma ontwikkeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Interesse?

Stuur een berichtje naar secretaris@wereldwinkelleerdam.nl
Aanmelden in de winkel kan natuurlijk ook.

© Wereld Winkel Leerdam